10 učenika fizioterapeutskih tehničara u pratnji svoje profesorice Katije Delaš, vft. te ravnateljice škole Zorane Bašić, prof. započeli su dvotjednu Erasmus+ mobilnost  u Thermani Laško u Sloveniji.

Imat će mogućnost work based learninga unutar fizioterapeutske struke – usvajanja novih metoda i znanja kroz desetodnevi rad u Zdravilišču Laško.

Stigavši u nedjelju navečer, na internom sastanku dobili su zaduženja i pravila kojih se moraju pridržavati u danima boravka u hotelu.

U ponedjeljak u 8 sati započela je strukovna praksa u Zdravilišču Laško, raspoređeni su na odjelima, upoznali su svoje mentore koji će pratiti njihov rad te su dobili dnevna zaduženja, što će biti praksa svaki dan prije početka rada s pacijentima. Svatko na svojoj radnoj jedinici, u radu s pacijentima pokazali su svoje dosadašnje znanje i spremnost za usvajanje novih metoda rada i vještina.

Na ovaj način, ojačat će i svoje vlastite socijalne kompetencije što će doprinijeti i njihovom osobnom razvoju, ali i povećati sposobnost prilagođavanja budućem poslovnom okruženju.

Prvi tjedan, profesorica Katija Delaš, koja je također na stručnom usavršavaju, će oplemeniti postojeća strukovna znanja i vještine koje je potrebno integrirati u postojeći kurikulum.

Već prvi dan dojmovi su bili pozitivni.

Pogledajte aktivnosti prvog dana u galeriji i pratite nas i dalje….

Ova publikacija je ostvarena uz financijsku potporu Europske komisije.
Ova publikacija odražava isključivo stajalište autora publikacije i Komisija se ne može smatrati odgovornom prilikom uporabe informacija koje se u njoj nalaze.

 

Comments are closed.