Početno oduševljenje nije splasnulo, dapače, iz dana u dan učenici se vraćaju sa praktičnog rada iz Zdravilišča Laško puni dojmova, životnih priča i sudbina koje su čuli od različitih pacijenata.

Njihova želja da što više i bolje nauče, raste iz dana u dan. Iz njih su počeli progovarati ”pravi” fizioterapeuti, zamišljeni, udubljeni u dijagnoze koje svaku večer nakon napornog dana ispunjenog vježbama, predavanjima, terapijama podijele sa svojim dnevnikom rada.

Mentori su im velika pomoć u usmjeravanju, uvijek nasmijani, strpljivi, spremni pomoći, a njihova profesorica koja je također na usavršavanju pomno prati nove metode rada i tehnike koje će unijeti u nastavni plan i program unutar pojedinog strukovnog predmeta, bilo kroz teoretski ili praktičnio dio.

Sav taj trud treba i nagraditi i dati im poticaja za izdržati još cijeli jedan tjedan pa smo poslijepodne proveli u kulturološkim aktivnostima razgledavanja Laškoga i Celja. Druženjem na svježem zraku u lijepim prirodnim bogatstvima koja nas okružuju, produbili smo naš boravak ovdje i shvatili kako je ovo idealno mjesto za ovakav vid rehabilitacije za pacijente. Termalne vode, rijeka, hladan zrak, drugačiji, mirniji način života…Iskustvo i osjećaj koji se neće lako zaboraviti.

U galeriji pogledajte kratak presjek prvih nekoliko dana …

Ova publikacija je ostvarena uz financijsku potporu Europske komisije.
Ova publikacija odražava isključivo stajalište autora publikacije i Komisija se ne može smatrati odgovornom prilikom uporabe informacija koje se u njoj nalaze.

 

Comments are closed.