Temeljem Godišnjeg plana i programa Škole, a u okviru Obrazovanja odraslih, i ove godine su upisani kandidati u program usavršavanja 4. generacije Dentalnih asistenata koji će svojim sposobnostima i vještinama podignuti kvalitetu rada stomatološke ordinacije.

Program započinje 10. listopada 2014. g., a traje do 7. veljače 2015. g.

OPIS ZANIMANJA:
Dentalni asistent/ica asistira doktoru dentalne medicine tijekom terapijskog postupka. Priprema pacijenta, radno mjesto, instrumente i pribor za terapijski postupak. Zbrinjava pacijenta nakon terapijskog postupka. Vodi evidenciju i propisanu medicinsku dokumentaciju u skladu sa zakonskim propisima.
U svom radu koristi se suvremenom informacijsko – komunikacijskom tehnologijom. Komunicira s korisnikom dentalno-medicinskih usluga poštujući ljudsko dostojanstvo te kulturološke, vjerske, dobne, spolne i ekonomske različitosti.
Radi u timu dentalne medicine s doktorom dentalne medicine. Radi u skladu s prihvaćenim standardima, zakonskim propisima i profesionalnom etikom. Sudjeluje u edukaciji korisnika o osnovama oralne higijene i prevencije.

Svi zainteresirani za upis mogu se javiti u tajništvo Škole, a sljedeća generacija počinje 20. veljače 2015. g.

Veselimo se zajedničkoj suradnji!

Ravnatelj:
Ivica Zelić, prof.

 

Comments are closed.