Lea, Dea, Ilijana i Karla na skijama: 5. MJESTO UKUPNO ZA UČENICE SŠ DENTAL CENTAR MARUŠIĆ

Zlatni medvjed Kupresa 2017., ili prvenstvo srednjih škola grada Splita u skijanju, je završeno. Učenice SŠ Dental Centar Marušić, Dea Cicarelli, Lea Lolić, Ilijana Bebić Berisha i Karla Vučak, koje su uzornim ponašanjem u sklopu redovne nastave zaslužile poziv profesora TZK, odskijale su utrku jako dobro. Stigle su do 5. mjesta ukupno u poretku splitskih srednjih škola. Cicarelli, Lolić i Berisha su završile i u top 20 što se pojedinačnog plasmana tiče, dok je Vučak išla na „sve ili ništa“ i nije završila utrku.

Učenice su na kraju skijale cijeli dan i naravno, dobro se zabavljale. Ozljeda nije bilo, što je najvažnije, a rezultat je više nego zadovoljavajući. Iako, neke učenice imaju drugačije viđenje stvari.

Lea Lolić nam je ponudila izjavu nakon utrke: „Mislimo da možemo bolje. Morale smo do pehara. Kriv je profesor. Prije utrke nas je upozoravao, strmo je, sigurno prođite stazu, važno je sudjelovati i tako to. Super, ali to nas je koštalo kojeg mjesta u poretku, jer smo preoprezno prošle stazu, osim Karle, naravno. Pazit ćemo mi i dogodine, ali ipak usput osvojiti prvo mjesto. Ima tu prostora za napredak. Ekipa je super, pa se nadamo da ćemo moći sve skupa ponoviti.“

 

Comments are closed.