Zorana Bašić voditeljica projekta Erasmus + “Obrazovanje uz rad u fizikalnoj terapiji” i nastavnik Dragan Šupe, boravili su 12. i 13. rujna 2018. u pripremnom posjetu partnerskoj ustanovi – Thermani Laško u Sloveniji kako bi se dogovorili oko nastavka započetog projekta za fizioterapeutske tehničare 3. i 4. razreda, i u ovoj školskoj godini.

Dočekala nas je predstavnica partnerske ustanove, voditeljica prodaje gđa. Maša Pliberšek s kojom smo ostvarili uspješnu suradnju i u prvoj godini provedbe projekta.

Nakon prve godine provedbe projekta, suradnja s Zdraviliščem Laško pokazala se kao izvrstan primjer obrazovanja uz rad gdje su učenici naučena znanja i vještine primijenili i unaprijedili te usavršili u radu s pacijentima. Projekt obrazovanja fizioterapeutskih tehničara trajao je 14 dana s ciljem implementacije europske obrazovne dimenzije u obrazovnu uslugu nositelja projekta i razvoja tržišno orijentiranih obrazovnih programa koje provodi Srednja škola Dental centar Marušić u suradnji sa slovenskom tvrtkom Thermana d.d. Laško.

Cilj pripremnog posjeta bio je dogovoriti detalje i provedbu projekta i za ovu školsku godinu, a rezultat je dogovor o terminu odlaska na stručnu praksu, od 18. studenoga 2018. do 1. prosinca 2018.

Veselimo se nastavku uspješne suradnje!

Voditeljica projekta
Zorana Bašić, prof.

 

Comments are closed.