Fizioterapeutski tehničari Dental centra Marušić u projektu Erasmus +

Srednjoj školi DCM odobren je projekt mobilnosti u ERASMUS+ fondu „Obrazovanje uz rad u fizikalnoj terapiji” vrijedan 35 960 Eura koji će uvelike pridonijeti kvaliteti obrazovanja fizioterapeutskih tehničara.

Nakon izvrsnog iskustva kojeg smo imali u Celju prošle godine s dentalnim tehničarima, projektni tim škole u suradnji s lječilištem Laško osmislio je projekt obrazovanja fizioterapeutskih tehničara u trajanju od 14 dana u završnim razredima sa svrhom implementacije europske obrazovne dimenzije u obrazovnu uslugu nositelja projekta i razvoja tržišno orijentiranih obrazovnih programa koje provodi Srednja škola Dental centar Marušić u suradnji sa slovenskom tvrtkom Thermana d.d. Laško.

Dugoročno, projekt ima za cilj stvoriti komunikacijski kanal koji će omogućiti nove prilike za zapošljavanje završenih fizioterapeutskih tehničara u Sloveniji, ali i povećanu konkurentnost istih na hrvatskom tržištu rada.

Ova publikacija je ostvarena uz financijsku potporu Europske komisije.
Ova publikacija odražava isključivo stajalište autora publikacije i Komisija se ne može smatrati odgovornom prilikom uporabe informacija koje se u njoj nalaze.

 

Comments are closed.