Biokovka – stručna edukacija 2011.

Želja nam je bila i u ovoj školskoj godini organizirati stručnu edukaciju u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju “Biokovka” – Makarska, sve u namjeri da učenici u realnim uvjetima prodube znanja o zanimanju za koje se školuju.

Naime, navedena bolnica dugi niz godina je naša suradna ustanova, s iznimno velikim brojem stručnjaka u području fizikalne terapije i rehabilitacije, kako liječnika tako i fizioterapeuta te s velikim brojem pacijenata. Upravo iz tog razloga smatramo kako je organiziranje stručne edukacije upravo u ovoj ustanovi idealan način da naši učenici pod nadzorom i uputama stručnjaka sudjeluju u rehabilitacijskom procesu pacijenta i tako primijene sva ona teoretska i praktična znanja koja su usvojili na nastavi.

Stručna edukacija održala se u razdoblju od 23.11.2011. – 25.11.2011. godine (od srijede do petka).

Cijelo vrijeme, učenici su bili pod pratnjom i nadzorom naših djelatnika, nastavnice Katije Delaš, vft. te Siniše Stipića, prof.

Nastava je bila organizirana na slijedeći način: od 8.00 – 14.00 sati – praktična nastava, od 16.00 – 17.30 –  stručna predavanja, a dijelić atmosfere Vam donosimo u fotogaleriji.

 

Comments are closed.