Master tečaj “Strateške točke za uspješnu restauraciju” Halil Kuday (15.-16.04.2012.)

U nedjelju i ponedjeljak, 15. i 16. travnja 2012. od 9.00 do 17.00 h održan je Master tečaj stručnog usavršavanja, u organizaciji Ivoclar Vivadenta: “Strateške točke za uspješnu restauraciju” za dentalne tehničare.

Tečaja je održan u prostorijama Srednje škola Dental centar Marušić, pod vodstvom Halila Kudaya.

Hilal KudayHalil Kuday

  • 1999. završio je školu za dentalne tehničare na Univerzitetu u Istanbulu-Turska
  • 1999. – 2001. Vrijeme je proveo učeći tehnike i vještine.
  • 2001. – 2004. Radi u svom laboratoriju u Istanbulu.
  • 2003. – 2007. Radi u timu Ivoclar Vivadent i prolazi nekoliko tečajeva na kojima usavršava svoju tehniku, kao: Analiza boja i prijenos na umjetni zub s IPS d.SIGN, Metalokeramika, Bezmetalna keramika, IPS e.max sustav.
  • 2007. otvara svoj laboratorij i trening centar, u kome radi i danas.
  • Od 2005. godine započinje svoju karijeru i kao predavač. Do sada je predavao u zemlji na Turskoj Akademiji za estetsku stomatologiju, u Americi – Kalifornija, Južnoj Africi, Austriji i dr.

“Estetika i pametan izbor materijala”

Bit će raspravljene razne teorijske činjenice povezane s dizajnom osmijeha uzusporedbu s zahtjevima pacijenata. Pravilna indikacija, pravilan izbor materijala, iskustvo izrade s novim estetskim materijalima koji nam štede vrijeme, te stvaraju prekrasne i „brze“ restauracije bit će razrađeni u ovom predavanju. Komunikacija je izuzetno važna za sakupljanje vrijednih informacija pri oblikovanju individualnih restauracija.

 

Comments are closed.